Blog

Sergi Díez presentarà El somni (2008)

2009-11-01 00:00

Lluís Miñarro no podrà finalment venir a presentar la projecció d'El somni, dirigida per Christophe Farnarier.

En representació de l'equip, farà els honors Sergi Díez, responsable del muntatge de la pel·lícula.

Segona sessió del X Cicle de Cinema Català

2009-10-27 17:26

Dijous continuen les projeccions d'aquest desè Cicle de Cinema Català de Sabadell.

Poc després de les vuit del vespre, Mar Coll i el guardonat actor Francesc Orella presentaran el film Tres dies amb la família, una producció d'Escándalo Films (productora de l'ESCAC) que suposa el debut de Mar Coll com a directora de llargmetratges.

A quarts d'onze Carlota Subirana farà els honors per a la projecció de la seva opera prima, Nedar, que ha proporcionat la imatge promocional del Cicle. En acabat, hi haurà un col·loqui sobre la pel·lícula.

Article al Diari de Sabadell

2009-10-20 14:20

Article sobre el X Cicle de Cinema Català al Diari de Sabadell, el mateix dia que s'inaugura la mostra amb la projecció d'Alícia a l'Espanya de les meravelles.

 

091020DS.pdf (246,1 kB)

Presentació del Cicle a la premsa

2009-10-17 18:55

El passat dimecres 14 d'octubre Lluís Monge, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sabadell, Miquel Forrellad, President de Cineclub Sabadell, i Elisabet Palomés, directora del Centre de Normalització Lingüística, van presentar el X Cicle de Cinema Català de Sabadell en roda de premsa.

El primer mitjà a fer-se'n ressò ha estat el diari Avui, a la seva secció local ASabadell.cat, El Cicle ha estat rebut amb entusiame, i amb felicitacions per part dels lectors.

Propera inauguració del Cicle

2009-10-15 23:18

Ja està tot preparat per començar dimarts vinent la desena edició del Cicle de Cinema Català de Sabadell.

El crític i cronista del cinema Lluís Bonet obrirà aquesta primera sessió amb una conferència dedicada a la situació actual del cinema fet al nostre país, trenta anys després de la Transició democràtica i el consegüent resorgir del cinema en català.

En acabat presentarà, juntament amb el director de la pel·lícula, Jordi Feliu, el clàssic del 1978 Alícia a l'Espanya de les meravelles.

Us hi esperem!